Seminarium 2024

CAA Sweden har nyligen valt in en ny styrelse, och vi utforskar nu intresset inom den svenska arkeologiska gemenskapen. Vi överväger att arrangera ett seminarium där du har möjlighet att delta som talare eller åhörare för presentationer inom arkeologi inom områden där arkeologi möter teknik, digitala metoder, matematik, statistik och tillgängliggörande av digital arkeologisk dokumentation.

Om du känner att det vore givande att dela med dig av dina insikter eller om du helt enkelt vill fördjupa dig i ämnet, uppmanar vi dig att kontakta oss via e-post på caa.sweden@gmail.com, så fort du läst denna text. Vi ser fram emot att höra från dig så att vi kan få veta om det finns ett intresse för att arrangera ett seminarium, där vi tillsammans kan reflektera och föra spännande diskussioner om arkeologi.

—Styrelsen

Comments are closed.